Sunday, February 8, 2009

Puliam Pazham

சின்ன வயசில் பள்ளிகூட புளிய மரத்தில் கல் எரிந்து நிறைய புளியம் பழம் சாப்பிட்டு இருக்கிறேன்.

Sruthi, Sujani இதுவரை முழு புளியம் பழத்தை பார்த்தும் இல்லை சாப்பிட்டதும் இல்லை.

இந்நாளில்இப்படி பட்ட குறைகளை நீக்க கடைகளில் புளியம் பழங்களை விற்கிறார்கள்.

A pack of 8 பழம் cost you just Rs. 40/- (Imported from Malasia !)

வாழ்க Modern Life . There is always a way out !!


3 comments:

Vasudevan Sundaresan said...

When we were at Tirupattur, we had plenty of opportunity to take tamarind in various forms. The puliyam Pinju is known as "Sundu" right?!. Even we remember having Chutney made from this. These things came to me spontaneously after reading your post.

If I tell Vishnu, he will find it hard to believe.

Srini said...

Puliam Pinju is called "Sundu" and do you know what you call a full unbroken puliam pazham ?--- "Chottan"

Anonymous said...

புளியம்பழத்தைப் பற்றி இத்தனை விஷயங்களா? பதிவு இன்றுதான் பார்த்தேன், மகிழ்ந்தேன்.